Ballerina Keuze Pakket

€39.95  €29.95
Korting: 25%

Maak keuze:

In winkeltasje:


Dit pakket is samengesteld voor meisjes in de leeftijd 3 t/m 12 jaar. En er kan nu gekozen worden uit maar liefst 5 mooie modellen, dus er zit altijd wel iets bij! Alle roze balletpakjes zijn van goede kwaliteit (veel lycra/stretch) en zijn gecombineerd met een vast rokje van soepelvallend voile (chiffon). De roze balletmaillot is uitgevoerd in microfibre (dus extra rekbaar en zacht). Je kunt kiezen tussen canvas (model Eleve, echt roze) en leren (model Pony, licht roze) balletschoenen met hele zool.

Wij helpen met de maatkeuze: Vul hierboven eventueel ook het aantal centimeters in. Hoe meer opties er zijn ingevuld hoe nauwkeuriger we de maat kunnen bepalen. Vul in ieder geval de huidige kledingmaat en schoenmaat in. Lengte van het kuiltje in de hals tot het kruis en de lengte van het kruis tot aan de grond invullen zoals gemeten (dus zonder extra centimeters).

De juiste maat voor balletschoenen doorgeven: Optioneel mag je ook de lengte van de voet doorgeven. Meten doe je zo: sta met de grootste voet tegen de muur en meet nauwkeurig vanaf de muur tot en met de langste teen. Geef in de tekstbox ook het cijfer achter de komma aan. (Rond niet zelf af.)

Let op: worden er achteraf artikelen geruild naar iets anders (bv een andere kleur maillot), dan vervalt de pakketprijs en worden alle artikelen los berekend.Huidige recensies: 9