Ballerina Keuze Pakket

€39.95  €29.95
Korting: 25%

Maak keuze:

In winkeltasje:


Dit pakket is samengesteld voor meisjes in de leeftijd 3 t/m 12 jaar. En er kan nu gekozen worden uit maar liefst 6 mooie modellen, dus er zit altijd wel iets bij! Alle roze balletpakjes zijn van goede kwaliteit (veel lycra/stretch) en sommige modellen zijn gecombineerd met een vast rokje van soepelvallend voile (chiffon). De balletmaillot is uitgevoerd in microfibre (dus extra rekbaar en zacht). Je kunt kiezen tussen canvas (model Eleve) en leren (model Pony) balletschoenen.

Wij kiezen de beste maat uit: Vul hierboven zoveel mogelijk opties in. Hoe meer opties er zijn ingevuld hoe nauwkeuriger we de maat kunnen bepalen. Vul in ieder geval de huidige kledingmaat en schoenmaat in. Lengte van het kuiltje in de hals tot het kruis en de lengte van het kruis tot aan de grond invullen zoals gemeten (dus zonder extra centimeters). De Cinderella, Diva, Ballerina, Prima Donna en Star zijn geschikt voor meisjes vanaf 3 jaar en ouder (vanaf maat 92). De Classic valt wat groter en is geschikt voor meisjes vanaf 4 jaar (maat 104).

De juiste maat voor balletschoenen doorgeven: Wij kunnen de beste maat balletschoenen uitkiezen als de lengte van de voet nauwkeurig wordt opgemeten. Geef dus naast de schoenmaat ook het aantal centimeters door van de grootste voet. Meten gaat zo: sta met de grootste voet tegen de muur en meet vanaf de muur tot en met de langste teen. Geef in de tekstbox ook het cijfer achter de komma aan. (Rond niet zelf af.)

Let op: worden er achteraf artikelen geruild naar iets anders (bv een andere kleur maillot), dan vervalt de pakketprijs en worden alle artikelen los berekend.


Huidige recensies: 8