Canvas Balletschoenen met Hele Zool

€14.95  €10.95
Korting: 27%

Maak keuze:

In winkeltasje:


Mooie zalm/huidkleurige canvas balletschoen, goed te combineren met de international pink balletmaillot van Dancer Dancewear. Deze balletschoentjes zijn geschikt voor een normale voetbreedte. In de zool is schok-absorberend foam verwerkt. Het dubbele elastiek is al aan 1 zijde vastgenaaid. Het andere uiteinde wordt thuis vastgenaaid op de gewenste strakheid. Het elastiek zorgt ervoor dat de schoen niet uitgaat tijdens het dansen.
Ons advies: Neem voor kinderen een hele zool voor de stabiliteit, vaak vinden ze het ook lekkerder zitten. Volwassenen kiezen om het even een hele of een split zool. Professionals kiezen splitzool balletschoenen voor een mooie voetstrekking.
Optioneel voor de juiste maat: Geef ook het aantal centimeters door van de de voeten. Meten gaat zo: sta met de hiel van de grootste voet tegen de muur en meet vanaf de muur tot en met de langste teen. Geef in de tekstbox ook het cijfer achter de komma aan. (rond niet zelf af). Schoentjes beschikbaar: vanaf voetlengte 13cm (maat 21) t/m een voetlengte van 27.5cm (maat 44). 


Huidige recensies: 1