De juist maat uitkiezen, bij ons heel eenvoudig

De juiste maat uitkiezen is bij ons heel eenvoudig. Bij onze product pagina's vragen wij aan u:

-bij balletschoenen: het aantal cm's aan te geven van de lengte van de grootste voet;
-bij balletpakjes: het aantal cm's aan te geven van lengte kuiltje hals tot kruis;
-bij broeken en panty's: het aantal cm's aan te geven van lengte kruis tot grond;

Ballet- & jazzschoenen maat bepalen
Belangrijk advies: laat iemand anders meten! (anders wordt de voet net iets groter of kleiner). Een halve centimeter afwijking geeft al een verkeerde maat.
Meet de lengte van de grootste voet. Meten gaat zo:
ga met de hiel van de grootste voet tegen de muur staan (vol gewicht erop) en meet vanaf de muur tot en met de langste teen.

Balletpak maat bepalen
Wij hebben alle balletpakken zo goed al mogelijk omgerekend naar de juiste kledingmaten. Toch zijn er altijd kleine verschillen tussen de maten en ons advies helpt om de juiste kledingmaat te bepalen. Het werkt als volgt; Meet vanaf het kuiltje in de hals tot het kruis. Let op dat het kuiltje in de hals overeenkomt met de top van de schouders. Let ook op dat er tot het kruis wordt gemeten, d.w.z. wel tot de onderkant, maar niet het meetlint (een beetje) doortrekken naar achteren. Het meetlint mag tegen het lichaam worden gehouden, dus de rondingen van borst en buik tellen ook mee. Hou het lint wel gespannen.
  

U geeft vervolgens in het productformulier het aantal cm's plus uw kledingmaat aan ons door en wij bepalen voor u de juiste balletpakjes maat. Zo blijkt ons systeem bijna feilloos te werken om u de perfecte maat te sturen. Mocht u niet van onze hulp gebruik willen maken, omdat u bijvoorbeeld al vaker van een bepaald item een bij u passende maat heeft gekocht, vul dan niet het aantal cm's in en vul alleen de door u gewenste kledingmaat in. 

Terug