Ballerina Keuze Pakket

€39.95  €29.95
Korting: 25% korting

Maak keuze:

Dit pakket is samengesteld voor meisjes in de leeftijd 3 t/m 12 jaar. En er kan nu gekozen worden uit maar liefst 5 mooie modellen, dus er zit altijd wel iets bij! Alle roze balletpakjes zijn van goede kwaliteit (veel lycra/stretch) en zijn gecombineerd met een vast rokje van soepelvallend voile (chiffon). De roze balletmaillot is uitgevoerd in microfibre (dus extra rekbaar en zacht). Je kunt kiezen tussen canvas (model Eleve, echt roze) en leren (model Pony, licht roze) balletschoenen met hele zool.

Wij helpen met de maatkeuze: Vul hierboven eventueel ook het aantal centimeters in. Hoe meer opties er zijn ingevuld hoe nauwkeuriger we de maat kunnen bepalen. Vul in ieder geval de huidige kledingmaat en schoenmaat in. Lengte van het kuiltje in de hals tot het kruis en de lengte van het kruis tot aan de grond invullen zoals gemeten (dus zonder extra centimeters).

De juiste maat voor balletschoenen doorgeven: Optioneel mag je ook de lengte van de voet doorgeven. Meten doe je zo: sta met de grootste voet tegen de muur en meet nauwkeurig vanaf de muur tot en met de langste teen. Geef in de tekstbox ook het cijfer achter de komma aan. (Rond niet zelf af.)

Let op: worden er achteraf artikelen geruild naar iets anders (bv een andere kleur maillot), dan vervalt de pakketprijs en worden alle artikelen los berekend.

Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Hoi Thalia, alles is vandaag binnen gekomen, wat een mooie kwaliteit van de spullen en alles past perfect. Mijn kleine ballerina ziet er prachtig uit in haar nieuwe outfit. Bedankt voor de supersnelle levering!!
Datum toegevoegd: 20/08/2016 door Bianca
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Alles is binnen gekomen en me meisje is helemaal in extase van haar ballet outfit! Hartelijk dank voor de goede en snelle service!!!!! Me meisje is helemaal gelukkig..
Datum toegevoegd: 12/03/2016 door Birgit
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Setje snel binnen gekregen, maten zijn goed. Dochter blij, ik blij! Heb eerder bij andere winkel besteld. Ging toen 2 keer mis met maat. Bij deze winkel fijn dat er wordt meegedacht.
Datum toegevoegd: 18/02/2013 door
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Mooie kwaliteit, superschattig, snelle levering, kortom helemaal geweldig
Datum toegevoegd: 25/01/2013 door Chantel
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Bedankt voor de snelle levering. De hele outfit voor mijn beide dochtertjes is geweldig. Vanmiddag met de nieuwe kleding naar ballet! Dank je wel voor de goede service!
Datum toegevoegd: 27/01/2012 door Karly van Lieshout
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Hoi Thalia, Bedankt voor de supersnelle levering; vrijdag besteld, zaterdag al in huis! En maandag liep mijn dochter te stralen op balletles in haar nieuwe outfit. Haar balletjuf vond haar pakje ook heel mooi. Verder past alles perfect. Groetjes, Esther
Datum toegevoegd: 30/08/2011 door Esther van Joost