Ballet Cadeau | Voor een Meisje | Babycadeau | Babyschoentjes

€14.95  €11.99
Korting: 20%

Maak keuze:


Baby Balletschoenen van echt leer in Babyroze

Heb je een balletfan in huis? Dan is dit een cadeautje waar je de show mee steelt! Echte leren balletschoentjes in roze, compleet met een schattig strikje, suede zool en een elastiekje dat normaal gesproken over de wreef wordt gedragen bij het echte ballet. Deze miniatuur balletschoentjes zijn het perfecte cadeau voor elke kleine ballerina.

Voor de kenners onder ons is het een feest van herkenning, want deze babyballetschoentjes zijn inderdaad echte balletschoentjes in het klein. Op het witte binnenzooltje staat "Dance Girl" om het nog specialer te maken.

Deze babyballetschoentjes zijn verkrijgbaar in twee maten: maat 0 en maat 1. Maat 0 is perfect om te geven als cadeautje aan een pasgeboren baby met een schoenlengte van ongeveer 11 cm. Maat 1 is ideaal voor de eerste verjaardag en de eerste stapjes richting de balletles met een schoenlengte van ongeveer 13.5 cm (maat 21 a 22).

Deze babyballetschoentjes in een prachtige roze/zwarte cadeauverpakking zullen het hart van elke kleine ballerina sneller doen kloppen. Het is het perfecte cadeau voor een speciaal moment en een prachtige herinnering aan de allereerste balletschoentjes.

Echte leren balletschoentjes in roze
Verkrijgbaar in maat 0 en maat 1
Ideaal cadeau voor elke kleine ballerina
Schattig strikje en suede zool
Compleet met elastiekje dat normaal gedragen wordt bij het ballet
Lengte maat 0 ongeveer 11 cm, lengte maat 1 ongeveer 13.5 cm
Komt in een prachtige roze/zwarte cadeauverpakking

Een geweldige herinnering aan de allereerste balletschoentjes
Bestel nu en maak een kleine ballerina blij met deze prachtige babyballetschoentjes!

danswinkelklantenservice