Canvas Balletschoenen met Hele Zool

€14.95  €10.95
Korting: 27% korting

Maak keuze:

Mooie zalm/huidkleurige canvas balletschoen met doorlopende zool, goed te combineren met de international pink balletmaillot van Dancer Dancewear. Deze balletschoentjes zijn geschikt voor een normale voetbreedte. In de zool is schok-absorberend foam verwerkt. Het dubbele elastiek is al aan 1 zijde vastgenaaid. Het andere uiteinde wordt thuis vastgenaaid op de gewenste strakheid. Het elastiek zorgt ervoor dat de schoen niet uitgaat tijdens het dansen.
Ons advies: Neem voor kinderen een hele zool voor de stabiliteit, vaak vinden ze het ook lekkerder zitten. Volwassenen kiezen om het even een hele of een split zool. Professionals kiezen splitzool balletschoenen voor een mooie voetstrekking.

Schoentjes beschikbaar: vanaf voetlengte 13cm (maat 21) t/m een voetlengte van 27.5cm (maat 43). Schoenen zijn geschikt voor normale tot brede voeten. Vul in ieder geval de schoenmaat in. Ben je een professionele danseres of wil je de balletschoenen strak dragen, neem dan 1 maat kleiner. Optioneel voor de juiste maat: Geef het aantal centimeters door van de de voeten. Meten gaat zo: sta met de hiel van de grootste voet tegen de muur en meet vanaf de muur tot en met de langste teen.

Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Hallo team, Ontzettend bedankt voor de snelle levering!! En ook super bedankt voor het inpakken. Alles ziet er goed uit. Ik ben heel erg benieuwd naar de reactie van mijn dochter as. vrijdag als ze het kado open maakt en haar eerste balletpakje ziet.Groeten N. Hoeboer
Datum toegevoegd: 29/06/2011 door Madeleine Hoeboer