Canvas Balletschoenen met Split Zool

€14.95  €10.95
Korting: 27% korting

Maak keuze:


Verkrijgbaar in de maten: 31 tot en met 44. (vanaf een voetlengte van 19 cm tot en met een voetlengte van 27.5cm).
De Excel is een mooie lichtroze splitzool canvas balletschoen en wordt standaard geleverd in de "normale" breedte. Wil je specifiek de brede versie? Geef dat aan in het commentaarboxje bij de kassa.
Het dubbele elastiek is al aan 1 zijde vastgenaaid. Het andere uiteinde wordt thuis vastgenaaid op de gewenste strakheid. Het elastiek zorgt ervoor dat de schoen niet uitgaat tijdens het dansen.
In het hielzooltje is schok-absorberend foam verwerkt.

Advies: Neem voor kinderen een hele zool voor de stabiliteit, vaak vinden ze het ook lekkerder zitten. Volwassenen kiezen om het even een hele of een splitzool. Professionals kiezen doorgaans splitzool balletschoenen voor een maximale voetstrekking.
Optioneel kan je zelf het aantal centimeters van jouw grootste voet nameten en daarmee de schoenmaat bepalen.

Lees de Review
Voor de 2de maal deze schoentjes besteld. Perfekt! Na de bestelling hadden we ze de volgende dag al in huis. Doordat je de cm kan opgeven passen ze. Je hoeft dus niet oneindig terug te sturen voordat je de goede maat hebt. Schoentjes gaan lang mee. Het vorige paar zien er nog top uit en dar is toch een heel jaar intensief op gedanst.
Datum toegevoegd: 06/09/2013 door Saraya
Lees de Review
Hallo, De schoentjes zitten goed (gelukkig). Ik wil wel graag zeggen dat het smalle model ook echt smal valt. Tenminste, ik denk dat mijn dochter een normale voetbreedte heeft en deze schoenen passen net. Op zich wel prima omdat het zo strak hoort (zegt de juf). vr. gr. Mieke
Datum toegevoegd: 28/06/2011 door Mieke Molenaar