Canvas Balletschoenen met Split Zool

€14.95  €9.95
Korting: 33% korting

Maak keuze:


Verkrijgbaar in de maten: 31 tot en met 44. (vanaf een voetlengte van 19 cm tot en met een voetlengte van 27.5 cm).
De Excel is een mooie lichtroze splitzool canvas balletschoen en wordt standaard geleverd in de "normale" breedte. Wil je specifiek de brede versie? Geef dat aan in het commentaarboxje bij de kassa.
Het dubbele elastiek is al aan 1 zijde vastgenaaid. Het andere uiteinde wordt thuis vastgenaaid op de gewenste strakheid. Het elastiek zorgt ervoor dat de schoen niet uitgaat tijdens het dansen.
In het hielzooltje is schok-absorberend foam verwerkt.

Kinderen kiezen doorgaans vaker voor een balletschoen met hele zool ivm de stabiliteit. Maar soms schrijft een balletschool ook voor jonge kinderen een splitzool voor. Vraag er naar bij je docent.
Volwassenen kiezen om het even een hele of een splitzool.
Professionals kiezen doorgaans splitzool balletschoenen voor een maximale voetstrekking.

Sommige exemplaren hebben kleine lijmrestjes naast het zooltje. Dit is uitsluitend aan de onderkant van de zool, waar je op staat, en is niet te zien als je de balletschoenen draagt. Maar graag maken we wel hier van te voren een melding van.

Dit model gaat uit het assortiment.

Lees de Review
Voor de 2de maal deze schoentjes besteld. Perfekt! Na de bestelling hadden we ze de volgende dag al in huis. Doordat je de cm kan opgeven passen ze. Je hoeft dus niet oneindig terug te sturen voordat je de goede maat hebt. Schoentjes gaan lang mee. Het vorige paar zien er nog top uit en dar is toch een heel jaar intensief op gedanst.
Datum toegevoegd: 06/09/2013 door Saraya