Canvas Balletschoenen | Stretch-light | Split Zool

€19.99  €14.99
Korting: 25%

Maak keuze:Canvas Balletschoenen - 'Stretch-light' met Split Zool

Ontdek het sublieme comfort en de elegantie van onze "Stretch Light" balletschoenen met splitzool, een prachtige aanvulling op ons geliefde Stretchpro-assortiment. Deze balletschoenen belichamen verfijning en stijl, met een kortere schacht die elke voet op gracieuze wijze omhult.

Kenmerken van de "Stretch Light" balletschoenen:

Geschikt voor diverse voetbreedtes: Deze balletschoenen zijn ontworpen om comfortabel te passen bij normale tot iets bredere voeten. Indien je voeten smal of van normale breedte zijn, adviseren wij het Stretchpro-model. Met het elastische touwtje kun je de pasvorm naar wens aanpassen, voor een perfecte en mooie aansluiting op je voet.
Verkrijgbaar in verfijnde kleuren: Kies uit onze serene kleuropties, wit en roze, om een vleugje elegantie toe te voegen aan je danskledingcollectie.
Reeds bevestigde dubbele elastieken: Voor jouw ultieme gemak hebben we al dubbele elastieken aan deze balletschoenen bevestigd.
Elastisch aantrektouwtje voor ultiem comfort: Het elastische aantrektouwtje zorgt voor een fijne aanpassing die jouw voet omhult en ondersteunt.
Zacht en sterk elastisch canvas: Onze balletschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig elastisch canvas, waardoor ze niet alleen zacht aanvoelen, maar ook duurzaam en sterk zijn.

Geniet van de vrijheid van beweging en de verfijnde uitstraling die de "Stretch Light" balletschoenen bieden. Of je nu je eerste danspasjes zet of een doorgewinterde danser bent, deze schoenen passen zich aan jouw stijl en behoeften aan.

Maattabel:
Maat 27 - Maat 44

Betreed de dansvloer met zelfvertrouwen en elegantie, gekleed in onze "Stretch Light" balletschoenen. Kies simpelweg jouw gebruikelijke schoenmaat en ervaar de perfecte harmonie tussen comfort en prestatie. Voeg dit exceptionele stuk vakmanschap vandaag nog toe aan je collectie!

danswinkelklantenservice