Dans legging Flex | Tactel® | volwassenen


Ask a Question

€29.95  €24.95
Korting: 17%

Maak keuze:


Danslegging  "Flex", uitgevoerd in Tactel®. Perfect geschikt om in te dansen en te sporten. Deze superieure stof zorgt voor een ideale aansluitende pasvorm en heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen.
De katoenen band bij de taille knelt niet, want er is geen elastiek gebruikt. Wel is er uiteraard veel lycra toegevoegd aan de stof zelf. Deze danslegging garandeert maximale bewegingsvrijheid en draagcomfort. De lengte komt tot en met de enkel.

Perfect voor elke soort dansles
Tactel, dus heel erg comfortabel
Intens zwart

Tactel® is zachter en rekbaarder dan regulier katoen/lycra. Daarom is deze legging zo populair geworden.

Verkrijgbaar in zowel kindermaten als volwassen maten.
Let op: deze legging valt iets groot uit en voelt door de zachte stof soepel aan. We adviseren daarom eventueel 1 maat kleiner te nemen dan de normale kledingmaat.
Maat S binnenbeenlengte 71 cm
Maat M binnenbeenlengte 75 cm
Maat L binnenbeenlengte 77 cm
Maat XL binnenbeenlengte 78 cm

Lees de Review
Echt een aangename legging om te dragen en past perfect. In mijn kast liggen verschillende andere merken, maar geen enkele haalt de kwaliteit van deze legging. Ik heb er ondertussen een viertal van aangekocht en ben er uiterst tevreden over.
Datum toegevoegd: 10/04/2020 door Yvan
Lees de Review
Toplegging!! heb inmiddels stuk of tien zwarte leggings in de kast liggen. Ik weet niet wat het probleem is, maar elke keer wat!! Knieen na twee keer dragen, afzakken bij de kont, te strak, zitniet lekker etc etc. Mij hebben jullie als klant :)) Was echt lang op zoek naar iets goed. thanks, Micky. ps zijn er ook andere kleuren??
Datum toegevoegd: 10/03/2018 door Micky
Lees de Review
De legging is van gladdige stof en daar blijven geen haren op plakken. Met 3 katten en een hond hebben we thuis nogal last van een harig probleem. Eerder had ik een legging van katoen en dat was elke keer drama met de plakroller. t is misschien niet iets waar je meteen aan denkt, dus leek me zinvol om te delen :)
Datum toegevoegd: 10/02/2018 door Nienke
Lees de Review
Ik heb geruild naar een maat kleiner. Normaal heb ik een large omdat ik lang ben, maar die zat me te wijd. Een m zat me veel beter.
Datum toegevoegd: 30/12/2015 door Rowenna
Lees de Review
Zit als gegoten! niet te laag bij de billen als je een plie maakt. Ik heb een maat 14 gepakt want ik ben maar 160m.
Datum toegevoegd: 07/11/2015 door Jose