Veelgestelde vragen

Bijbestellen
Je hebt je bestelling al betaald, maar je bent iets vergeten toe te voegen. Stuur dan een emailtje naar ons magazijn: info@balletkledingwinkel.com.
Onderwerp: "Bijbestellen" + je bestelnummer.
Zet in het mailtje het artikel dat je wilt bijbestellen + de prijs. Als je bestelling nog niet door de post is opgehaald, krijg je van ons een mailtje terug met de betalingsgegevens voor het artikel zonder extra verzendkosten. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt de gehele bestelling verstuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat het bijbestellen lukt, maar we doen ons best om aan je verzoek te voldoen.

Artikel defect
Je hebt de bestelling ontvangen, maar er is helaas een artikel defect (bijv. een gat, een vlek of er is een draadje los).
Stuur dan een emailtje met een duidelijke foto of meerdere foto's van het defect naar info@balletkledingwinkel.com.
Graag ook je bestelnummer vermelden en een omschrijving van het defect. Wij zullen contact met je opnemen om het (kosteloos) voor je om te ruilen.

Ruilen
De ruilinstructies staan ook op het formuliertje wat je hebt gekregen, samen met de bestelling.
- Retourneren binnen 21 dagen.
- Met aangehecht kaartje, in onbeschadigde originele verpakking.
- Retourkosten zijn voor eigen rekening, de kosten voor opnieuw verzenden zijn voor onze rekening.
- Ruilen is uitsluitend mogelijk naar een artikel van gelijke waarde.
- Wil je een artikel uit een combinatiepakket ruilen? Stuur dan alleen dat artikel op, de andere artikelen hoeven niet opgestuurd te worden.

Adres waar het heen gestuurd mag worden:
De Balletkledingwinkel
Bart van Slobbestraat 25a
6471 WV Eygelshoven
Graag de zending voldoende frankeren. Kleine/dunne artikelen mogen uiteraard per brievenbuszending verstuurd worden.

Waarom geen gratis verzenden?
Onze prijzen en marges liggen heel laag en daardoor is er voor ons weinig ruimte om de kosten voor het verzenden op ons te nemen. Sommige webwinkels kiezen ervoor om alle producten duurder te maken en kunnen daardoor 'ongemerkt' de verzendkosten doorberekenen.
Wij vinden het ook eerlijker als gewoon alle prijzen lekker laag liggen en je een vaste lage prijs voor verzending betaalt (3,95 euro).

Op mijn balletschoenen staan centimeters. Heb ik de juiste maat ontvangen?
Ja. Wij rekenen alle (ballet)schoenen om naar gangbare Europese maten.

Mijn dochter zit net tussen twee maten in. Zijn er geen tussenmaten verkrijgbaar in de balletpakjes?
Nee, bij balletpakjes is dat altijd/meestal. Wij adviseren in dat geval de grootste maat te nemen. Bij kinderen is het evt. mogelijk (afhankelijk van het model) om de bandjes iets in te nemen van achteren, of bovenop. Ze hebben doordoor ook langer plezier van het pakje.

Korting
Voor iedereen die meer dan 300 euro aan danskleding bij ons bestelt, hebben wij hier alvast een kortingsbon van 10% korting over het gehele orderbedrag! Vul deze kortingscode in het daarvoorbestemde vakje bij het uitchecken en de korting wordt automatisch van het orderbedrag afgetrokken. Kortingscode = 300euro10procent

Wij geven regelmatig nog meer kortingsbonnen weg! Gratis verzenden, 10% korting en zelfs 15% EXTRA korting op de al scherpste prijzen van Nederland! Deze bonnen met hoge kortingen geven we regelmatig weg via facebook. Voeg ons daarom nu toe!

Zoek hieronder hoeveel jouw kortingsbon oplevert.

Opzoeken van kortingsbon...
Terug

Onze voordelen:

Bestsellers

1.Balletmaillot met voet in licht roze van microfibre €9.95  €5.99
Korting: 40% korting
2.Leren balletschoenen met hele zool van Dancer Dancewear €16.95  €14.95
Korting: 12% korting