Leren Balletschoenen met Hele Zool van Papillon in ZWART

€16.95  €7.95
Korting: 53% korting

Maak keuze:

KleurVerkrijgbaar in ROZE, ZWART en WIT. Artikelnummer PK1000B/PA1000B/PK1000/PA1000. Leren balletschoenen van Papillon. De elastieken worden er apart bijgeleverd, zodat deze naar gewenste strakheid zelf om de wreef kunnen worden genaaid. Deze balletschoenen zijn te verkrijgen in hele en halve maten, want balletschoenen moeten als een tweede huid aanvoelen (strak). Bij kinderen mogen de balletschoenen iets ruimer zitten.
Optioneel; De juiste maat bepalen gaat beter als je ons de voetlengte doorgeeft:
- Vul in ieder geval de EU schoenmaat in. Geef de lengte van de hiel tot en met de langste teen door. (Laat iemand anders helpen met meten en sta op de voeten tijdens het meten). Weet je 100% zeker welke Papillon schoenmaat je nodig heeft, geef dan niet het aantal centimeters door maar geef dan alleen maar de Papillon schoenmaat aan ons door (maten verschillen enorm veel per typenummer balletschoen!).
-Verkrijgbaar vanaf maat 24 tot en met maat 41.5.

Lees de Review
3 van 5 sterren!3 van 5 sterren!
Bij deze schoenen moet je het elastiek er nog aannaaien. Dat is niet echt van deze tijd. Wie gaat er tegenwoordig nog met naald en draad aan de gang??
Datum toegevoegd: 17/05/2012 door janice
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Dag Thalia en collega's, Ik wou jullie even bedanken voor de klantvriendelijkheid, duidelijke website en snelle levering van de bestelling met deze schoentjes. Mijn pakje kwam vandaag al toe, de schoenen pasten perfect, ook dankzij het handige systeem om de voet te meten op de website. Voor volgende bestellingen inzake ballet-spullen zal ik zeker opnieuw op jullie vertrouwen, en mijn vrienden aanraden hetzelfde te doen!
Datum toegevoegd: 03/02/2012 door Lies
Lees de Review
5 van 5 sterren!5 van 5 sterren!
Deze balletschoentjes zijn voorgeschreven door de balletschool. Ze noemen dit 'roze'. Persoonlijk vind ik het meer een lichte bruintint. Gelukkig kleurde het wel bij het babyroze pakje, daar was dus toch over nagedacht.
Datum toegevoegd: 09/10/2011 door Magdalena de Wit