Luxe mondkapje | roze of blauw | kinderen | mondmasker katoen

€7.95  €3.99
Korting: 50% korting

Maak keuze:


Mondkapje in roze (model "Rose") of blauw (model "Breeze") voor kinderen. De zachte kleuren roze en blauw zijn prettig om naar te kijken. Gebruik deze mondmaskers voor in het openbaar vervoer of bij elke gelegenheid dat een beetje meer bescherming vraagt.
Opgelet: de kapjes zijn niet-medisch.

De oorhengsels zitten prettig aan de oortjes, want ze zijn ook van hetzelfde soort rekbaar katoen gemaakt. Aan de binnenkant is er een voering aangebracht zodat het mogelijk is om er een extra filter in te doen. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit wel of niet wilt gebruiken.

Dancer Dancewear is een bekend merk in de wereld van dans en heeft speciaal voor de Corona-tijd een duurzaam mondkapje op de markt gebracht. Je kunt dit mondkapje op 60 graden wassen en heel vaak gebruiken.

Bestel je drie mondkapjes, dan zijn ze verpakt in een luchtdichte verpakking. En bestel je slechts één of twee mondkapjes, dan worden ze door ons in de balletwinkel omgepakt in een hersluitbaar gripzakje. In ons magazijn worden alle artikelen ingepakt op een schone manier en werken wij met handschoenen en desinfecterende middelen.

De prijs is voor één mondkapje.
100% katoen.

Verkrijgbare kleuren:
'Rose' = lichtroze
'Breeze' = lichtblauw

Verkrijgbare maten:
1 maat voor kinderen (leeftijd ongeveer 8 – 12 jaar)
1 maat voor volwassenen (damesmaat)