Luxe mondkapje | roze of blauw | vrouwen | mondmasker katoen

€7.95  €3.99
Korting: 50% korting

Maak keuze:


Mondkapje in roze (model "Rose") of blauw (model "Breeze") voor volwassen dames. Een heel flatteus mondmasker dat fijn is om te dragen omdat het een aangename kleur heeft en zacht op de huid draagt. Te gebruiken voor in het openbaar vervoer en overal waar je een veilig mondkapje nodig hebt.
Let op: dit zijn geen medische mondkapjes!

Het model bevestig je via de katoenen rekbare 'hengsels' over de oren. Het hele mondkapje is gemaakt in dezelfde mooie kleur, van dezelfde katoenen stof. Aan de binnenkant is er een voering aangebracht zodat het mogelijk is om er een extra filter in te doen. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit wel of niet wilt gebruiken.

Dancer Dancewear heeft katoenen mondkapjes tijdelijk in haar assortiment opgenomen. Deze maskers worden standaard aangeboden per drie stuks in een luchtdichte verpakking.
Bestel je slechts één of twee mondkapjes, dan worden ze omgepakt in een hersluitbaar griptasje. In ons magazijn worden alle artikelen ingepakt op een hygiënische manier en werken wij met handschoenen en desinfecterende middelen.

De prijs is voor één mondkapje.
Van 100% zacht katoen.
Mondkapjes mogen niet geretourneerd worden.

Verkrijgbare kleuren:
- Lichtroze: "Rose"
- Lichtblauw: "Breeze"

Maten:
1 maat voor volwassenen (damesmaat)
1 maat voor kinderen (leeftijd ongeveer 8 – 12 jaar)

Op = op