PA4015 Papillon balletpakje Supplex

€36.99  €35.99
Korting: 3%

Maak keuze:


Ontdek het comfortabele PA4015 balletpakje van Papillon, speciaal ontworpen voor dames en uitgevoerd in hoogwaardig Supplex-materiaal. Dit balletpakje is een waar genot om in te dansen, met zijn prachtige ontwerp en functionele eigenschappen.

Belangrijke kenmerken:

  • Twee rimpeltjes: Het balletpakje is elegant voorzien van twee rimpeltjes, zowel aan de voor- als achterzijde, waardoor je een verfijnde uitstraling krijgt tijdens je dansoptredens.
  • Supplex-stof: Supplex is een uiterst geschikt materiaal voor dansers. Het is zeer elastisch, voelt heerlijk zacht aan op de huid en transporteert zweet naar buiten, waardoor je tijdens zelfs de meest intensieve dansles droog en comfortabel blijft.

Voordelen van Supplex:

  • Zachtheid: De stof voelt heerlijk zacht aan op je huid, waardoor je ongehinderd kunt bewegen en dansen.
  • Ademend: Supplex is ademend materiaal, wat betekent dat je minder last hebt van zweet en je lichaam fris aanvoelt tijdens het dansen.
  • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale elasticiteit van Supplex ervaar je volledige bewegingsvrijheid, waardoor je moeiteloos je danspassen kunt uitvoeren.
  • Snel drogend: De stof droogt snel, wat ideaal is als je intensieve danssessies hebt en snel weer wilt doorgaan.
  • Mooie pasvorm: Het balletpakje biedt een prachtige pasvorm die je lichaam flatteert en elegantie uitstraalt.
  • Duurzaamheid: Supplex staat bekend om zijn hoge kwaliteit, wat betekent dat het balletpakje jarenlang meegaat, zelfs bij veelvuldig gebruik.
Verkrijgbaar in damesmaten:
    S: geschikt voor maat 34
    M: ideaal voor maat 36
    L: perfect voor maat 38
    XL: geschikt voor maat 40

Ontdek de voordelen van Supplex en ervaar het ultieme comfort en de prachtige pasvorm van het PA4015 balletpakje tijdens al je dansrepetities en voorstellingen. Kies voor duurzaamheid en stijl met dit balletpakje dat jarenlang meegaat en je danservaring naar een hoger niveau tilt.

danswinkelklantenservice