Passie
Bij de balletkledingwinkel werken gepassioneerde mensen die verstand van dans hebben. De meeste van ons hebben een dansachtergrond ofwel zijn anderszins nauw verbonden geweest met de branche. Ons streven is zoveel mogelijk klanten tevreden te maken met een goede ballet en/of dansoutfit.

24/7
Vooral bij een online balletwinkel is het belangrijk om het aanbod van de dansartikelen zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk aan te bieden. Zo maken wij gebruik van het systeem om de klant thuis de lichaamsmaten op te laten meten en met behulp van onze matentabel zelf de juiste maat te laten bestellen. Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of skypen voor advies. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, want wij geloven dat onze klanten niet altijd binnen kantooruren aan het shoppen zijn!
Discount prijzen

We presenteren ons als dè balletkledingwinkel op het internet. Discount prijzen behoren tot één van onze strategieën. Door grootschalig in te kopen, kunnen wij onze ballet en dansartikelen tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden! En tel daarbij op dat onze klanten geen benzine, parkeergeld en tijd kwijt zijn om een dichtstbijzijnde danswinkel te vinden. Onze danswebshop is dus lekker makkelijk en goedkoop.

Ballet- en dansscholenprogramma
Wij hanteren 2 programma’s:
1)
Het is mogelijk om bij ons in te kopen met een aantrekkelijke korting en gratis verzending. Plus ruimere voorwaarden met betrekking tot retouren. Zo hoef je als school nooit met een vervelende restvoorraad te blijven zitten en is deze bijverdienste gemakkelijk er bij te nemen.
2) De dansschool neemt artikelen uit ons assortiment op in hun kledingvoorschrift of plaatst onze link op de website. Hiervoor krijg je een bon van 50 euro (of meer) voor terug. Deze is te besteden in onze webshop.
Mail of bel ons voor meer informatie!

Wie?
Thalia en Mandy staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van je dansoutfit.
Facebook van Thalia.
En natuurlijk hebben we ook nog een team voor het back-end gedeelte. Zodat iedereen probleemloos kan blijven bestellen!


BALLETKLEDINGWINKEL
 

 


 

 

 

 

 

 

Terug
Onze voordelen:

Bestsellers

1.Balletmaillot met voet in licht roze van microfibre €9.95  €5.99
Korting: 40% korting
2.Leren balletschoenen met hele zool van Dancer Dancewear €16.95  €14.95
Korting: 12% korting