Passie
Bij de balletkledingwinkel werken gepassioneerde mensen die verstand van dans hebben. De meeste van ons hebben een dansachtergrond ofwel zijn anderszins nauw verbonden geweest met de branche. Ons streven is zoveel mogelijk klanten tevreden te maken met een goede ballet en/of dansoutfit.

24/7
Vooral bij een online balletwinkel is het belangrijk om het aanbod van de dansartikelen zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk aan te bieden. Zo maken wij gebruik van het systeem om de klant thuis de lichaamsmaten op te laten meten en met behulp van onze matentabel zelf de juiste maat te laten bestellen. Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of skypen voor advies. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, want wij geloven dat onze klanten niet altijd binnen kantooruren aan het shoppen zijn!
Discount prijzen

We presenteren ons als dè balletkledingwinkel op het internet. Discount prijzen behoren tot één van onze strategieën. Door grootschalig in te kopen, kunnen wij onze ballet en dansartikelen tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden! En tel daarbij op dat onze klanten geen benzine, parkeergeld en tijd kwijt zijn om een dichtstbijzijnde danswinkel te vinden. Onze danswebshop is dus lekker makkelijk en goedkoop.

Korting voor dansscholen
Wij bieden nu ook affiliate programma's aan voor dansscholen. Dit betekent extra korting voor de leerlingen en een percentage van de sales voor de dansschool. Mail of bel ons voor meer informatie.

Persoonlijk
Graag een gezicht zien van ons? Maar natuurlijk, Thalia is de eigenaresse en tevens aanspreekpunt via de email. Maar u kunt haar ook toevoegen op hyves en facebook om nader kennis te maken.

Onze balletpartners:

 

 

Terug

Onze Service:

Onze voordelen:

Bestsellers

1.BalletMaillot met Voet in Licht Roze van Microfibre €6.95  €4.95
Korting: 29% korting
2.Kinderballetschoenen van Leer in Zacht Roze of Wit €14.95  €11.95
Korting: 20% korting
3.Leren Balletschoenen met Hele Zool van Dancer Dancewear €15.95  €12.95
Korting: 19% korting