De juist maat uitkiezen, bij ons heel eenvoudig

-Ballet/jazzschoenen: de maten die op de site staan vermeld zijn omgerekend naar de normale gangbare schoenmaten (tenzij anders aangegeven in de producttekst). Dus neem je normale schoenmaat.

Advies m.b.t. schoenmaatbepaling: ga naar een schoenenwinkel om de exacte schoenmaat te bepalen. Heb je geen tijd daarvoor? Meet de grootste voet op en bekijk je schoenmaat in onderstaande tabel.
Belangrijk laat iemand anders meten, anders gaat het zeker fout! Meten gaat zo: ga met de hiel van de grootste voet tegen de muur staan (vol gewicht erop) en meet vanaf de muur tot en met de langste teen.

Schoenmaten tabel

Is de voet iets groter dan aangegeven in de tabel, dan heb je dus een halve maat grotere voet. Kinderen dragen balletschoenen iets ruimer dan volwassenen. Bij kinderen mag je dus naar boven afronden.

-Balletpakjes: bekijk de maattabel op de productpagina. Bij veel merken valt de maat klein uit en daarom hebben we bij balletpakjes een omrekening gemaakt. Staat er niets bij, dan valt de maat normaal uit.

-Broeken/leggings: de binnenbeenlengtes geven een indicatie welke maat je nodig hebt. Het is vooral belangrijk dat de broek niet te kort is.

-Panty's: meet de lengte van het kruis naar de grond en vergelijk met de maattabel die staat aangegeven op de website. De maillots die we verkopen zijn heel rekbaar, dus passen bijna altijd.

   

Terug

Onze Service:

Onze voordelen:

Bestsellers

1.BalletMaillot met Voet in Licht Roze van Microfibre €6.95  €4.95
Korting: 29% korting
2.Kinderballetschoenen van Leer in Zacht Roze €14.95  €11.95
Korting: 20% korting
3.Leren Balletschoenen met Hele Zool van Dancer Dancewear €15.95  €12.95
Korting: 19% korting