Privacyverklaring

De Balletkleding Winkel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw naam en adres gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij bewaren nooit betaalgegevens van de klant.

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoonnummer nodig om de bestelling uit te voeren en u van de status daarvan op de hoogte te houden.
  • Als u bij De Balletkleding Winkel een account aanmaakt, bewaren wij deze gegevens op een beveiligde server. Bij uw account slaan we informatie op zoals naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres en order- en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Persoonlijke betaalgegevens van de klant worden nooit opgeslagen door de balletkledingwinkel; dus credit card gegevens, bank gegevens en dergelijke worden door ons niet opgeslagen.

De BalletkledingWinkel zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen/geven en zal uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken om uw bestelling uit te voeren. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in De Balletkleding Winkel stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Mocht uw toch vragen hebben m.b.t. uw gegevens, dan kunt u altijd uw vraag bij ons stellen. U krijgt dan altijd binnen 24 tot 48 uur een antwoord.

 

Terug

Onze Service:

Onze voordelen:

Bestsellers

1.Balletmaillot met voet in licht roze van microfibre €6.95  €4.95
Korting: 29% korting
2.Leren balletschoenen met hele zool van Dancer Dancewear €16.95  €12.95
Korting: 24% korting
3.Professionele netpanty - Fishnet danspanty €21.95  €15.95
Korting: 27% korting