"Pro" 1C Sansha - Professionele splitzool balletschoenen in wit

€24.99  €19.99
Korting: 20%

Maak keuze:


Pro 1C "The Original Split-Sole Since 1986" Balletschoenen van Sansha - Pure Prestatie in Wit Canvas

Deze opmerkelijke balletschoenen zijn een eerbetoon aan de klassieke Pro 1C, de oorspronkelijke splitzool die al sinds 1986 ongeëvenaarde kwaliteit belichaamt. Ontworpen voor de ware professional en gepassioneerde gevorderde dansers die hun balletschoenen intensief benutten en streven naar perfectie in hun uitvoeringen.

Kenmerken:

Voorgevormde Voorzool: De Pro 1C biedt een voorgevormde voorzool die sublieme ondersteuning en stabiliteit biedt, zodat je vol vertrouwen kunt dansen en bewegen.
Dubbel Elastiek voor Extra Stevigheid: Geniet van een optimale pasvorm en betrouwbare ondersteuning dankzij het dubbele elastiek dat aan beide zijden is bevestigd, waardoor deze schoenen moeiteloos met je meebewegen.
Schokabsorberend Foam op de Hiel: Ervaar comfort op elk niveau met het schokabsorberende foam dat strategisch op de hiel is geplaatst, waardoor je dansbewegingen zacht en soepel aanvoelen.
Handgestikte Zool zonder Stiksels Onder de Zool: De met de hand gestikte zool is met precisie vervaardigd, zonder stiksels onder de zool, wat zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit en elegantie in elke beweging.

Maattabel volgens Sansha:
3 = EU 32
4 = EU 33
5 = EU 34
6 = EU 35
7 = EU 36
8 = EU 37
9 = EU 38
10 = EU 38,5
11 = EU 39
12 = EU 40
13 = EU 40,5
14 = EU 41
15 = EU 41,5
16 = EU 42
Deze professionele balletschoenen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment maten, variërend van EU 32 tot en met EU 42. Bij Sansha bieden we deze schoenen in drie verschillende breedtematen: N voor smalle tot normale voetbreedtes, M voor gemiddelde voetbreedtes en W voor bredere voeten.

BELANGRIJKE TIP: De M-versie van deze balletschoenen is lichtjes breder van pasvorm. Voor een normale tot iets bredere voet, is dit de ideale keuze. Als je duidelijk bredere voeten hebt, raden we de W-versie aan voor een perfecte pasvorm.

Houd er rekening mee dat bij deze specifieke schoenen de elastieken zelf dienen te worden aangenaaid, wat een persoonlijke en voldoening gevende toets aan je dansuitrusting toevoegt.

danswinkelklantenservice