Professionele Balletschoenen in Splitzool van Elastisch Canvas

€18.95  €14.95
Korting: 21% korting

Maak keuze:


Nieuw op balletgebied: de "StretchPro". Balletschoenen van professionele kwaliteit met de perfecte pasvorm door het gebruik van sterke stretchstof. Ongeacht welk type voet je ook hebt, deze "demi-pointes" passen altijd.
Bij het strekken van de voet strekt de schoen volmaakt mee. Welke danser(es) wil dat niet?
Deze geweldige schoenen hebben dubbel elastiek die aan alle kanten al aan de schoenen zijn vastgenaaid. Met het elastische touwtje kun je de breedte iets bijstellen, mocht dat nog nodig zijn.

Lees aandachtig hieronder welke maat je nodig hebt:
- Kinderen: kiezen 3 maten groter (... ja, echt!) dan de normale schoenmaat, om rekening te houden met groeiruimte. De schoenen 'krimpen' in vanwege het elastische materiaal.
- Volwassenen:
* Smalle voetbreedte: kies 1 maat groter dan de normale buitenschoenmaat. Twijfel je of je een smalle voet hebt, neem dan voor de zekerheid 2 maten groter. Dit model zit vrijwel nooit te groot.
* Normale voetbreedte: kies 3 maten groter. Ben je een professional en wil je de schoen 100% opvullen met je voet, kies dan 1 maat groter.
* Brede voetbreedte: neem 3 tot 4 maten groter. De elastische schoenen zetten iets meer uit in de breedte en vormen zich verder helemaal om je voet.

Verkrijgbaar in roze en zwart.
Maten roze: maat 30 t/m 44. (maat 34 roze uitverkocht)
Maten zwart: maat 30 t/m 46

Lees de Review
Om andere dansers te helpen met de maat doe ik ook een steentje bijdragen. In onze damesgroep heeft niemand zijn normale maat genomen. Drie maten groter klinkt gek, maar de meesten zijn dus zoveel groter gegaan. Alleen degene die zeer slanke voeten hebben konden 2 maten groter aan. Dus doe er je voordeel mee ;)
Datum toegevoegd: 17/04/2018 door Daphne
Lees de Review
In al mijn eigenwijsheid mijn normale schoenmaat besteld. Die was te klein :p
Datum toegevoegd: 25/07/2017 door Willemijn
Lees de Review
Beste, graag deel ik hier mijn ervaring aangezien ik een behoorlijk brede voet heb met een hoge wreef. Ik wist niet of deze schoenen geschikt voor mijn voeten zouden zijn, maar ik waagde de gok omdat het zo veel tijd scheelt. Mijn normale schoenmaat is 37. Een kleine 37, maar omdat mijn voeten echt breed zijn neem ik altijd een 37. Ik heb een maat 39 en 40 geprobeerd en heb uiteindelijk gekozen voor een maat 40! Die zat gewoon lekkerder. En niet eens te groot al zou je dat verwachten. Gr. D. Teeuwes
Datum toegevoegd: 02/06/2017 door Damaris
Lees de Review
Eerste reactie bij het passen: WAUW! De stretch stof sluit perfect aan de hele voet en beweegt uitstekend mee. De maat is direct goed, na het maatadvies via de klantenservice. Ik draag maat 40,5 met normale voetbreedte. Maat 42 van schoentjes past super. Een regelrechte aanrader. Mijn zoektocht naar de beste balletschoentjes is eindelijk ten einde.
Datum toegevoegd: 24/03/2017 door Mireille
Lees de Review
Heb twee maten besteld om te vergelijken. Uiteindelijk gekozen voor de grootste. Als je je eigen maat neemt, zitten ze echt superstrak. ik hou daar zelf niet van. Maar ze zitten wel veel mooier dan die normale canvas die niet rekken.
Datum toegevoegd: 11/03/2017 door Margreet
Lees de Review
Wat mij betreft de beste keus kwa schoenen. Bijna altijd moet ik ruilen omdat ik blijkbaar een lastige voet heb. Dit model zat meteen goed. Superblij mee!
Datum toegevoegd: 07/02/2017 door Marjolein