Professionele netpanty in suntan en zwart

€21.95  €15.95
Korting: 27% korting

Maak keuze:


Stevige netpanty van professionele kwaliteit voor op het toneel waar je lekker lang plezier van hebt. Voor het comfort is er een stukje stof onder de voetzool gemaakt.

Toneel kwaliteit: 20% lycra
In lichte huidkleur en zwart
Met voet

Deze fishnetmaillots zijn in twee kleuren verkrijgbaar: suntan (light skin) en zwart.
Suntan is voor een lichte huidskleur, en geeft het effect alsof je 1 dag in het zonnetje hebt gezeten. Een erg mooie kleur dus! Toffee is voor een donkerdere huidkleur.

Verkrijgbaar in 3 maten:
S/M, deze maat valt als een kindermaat = tot maximaal 1.50 m
M/T, deze maat valt als een maat S = tot maximaal 1.60 m
L/XL, deze maat valt als een maat M a L  = tot maximaal 1.80 m

Lees de Review
Een mooie sterke netpanty, kleur Suntan erg mooi. Wel heeeel strak om aan te trekken, heel voorzichtig dus. Eenmaal aan, zit het minder strak, ook uittrekken, heel voorzichtig. Ik zou toch liever een grotere maat XXL hebben, die iets makkelijk aan en uit gaat. Helaas is die niet beschikbaar.
Datum toegevoegd: 26/04/2018 door M.
Lees de Review
Aangenaamd verrast geweest. Voorheen altijd Danskin gedragen, maar gezien de hoge prijs toch voor iets anders gaan kijken. Je zou denken dat voor de prijs het niets kan zijn, het scheelt de helft! Ik twijfelde over de kleur want op het plaatje ziet de lichtere maillot er nogal donker uit. Maar hij is precies hetzelfde als mijn Danskins. Ik heb heeele lichte benen en het ziet er echt niet uit met een te donkere panty.
Datum toegevoegd: 18/04/2018 door Marit
Lees de Review
Prachtige kwaliteit voor onze kids groep. Fijn dat jullie de kleine maatjes hebben. Kon er nergens aan komen!
Datum toegevoegd: 11/01/2018 door Guusje
Lees de Review
Een mooie netpanty, alleen vond ik hem wel wat strak zitten...waarschijnlijk hoort dat zo, hopelijk wijdt hij nog een beetje uit.
Datum toegevoegd: 29/12/2017 door S