Satijnen spitzen - normale breedte - Ready to dance

€79.95  €64.99
Korting: 19%

Maak keuze:


Op deze prachtige satijnen spitzen (model Allegro) kun je direct gaan dansen! Je hoeft dus niet uren te besteden aan plakken en naaien zoals bij reguliere spitzen. Ze zijn uitgevoerd in een zachte zalmtint.
Normaal gesproken worden er losse spitzenneusjes bij gekocht en op de top geplakt om de neustop te beschermen en uitglijden te voorkomen. Bij dit model is er net als bij de beroemde Gaynor Minden spitzen op een geavanceerde manier een stukje suède geïntegreerd, wat een veel professioneler resultaat geeft bij het dansen.
Tevens wordt er teenbescherming van Poron® los bijgeleverd om de druk op de tenen op te vangen.

Wat maken deze spitzen Ready To Dance?
Inclusief! (reeds bevestigd)
Aangenaaide satijnen linten
Spitzenneusje
Teenbescherming: gepatenteerde Poron®
Professioneel onzichtbaar elastiek ("fishnet") voor over de wreef
Licht voorgebogen zool, dus "breken" niet nodig
Gratis 1 paar "HighHealers" voor schokabsorptie

Deze spitzen zijn geschikt voor een normale tot ietsje bredere voetbreedte (C-breedte). Koop spitzen vooral niet te breed, want dan zak je en pointe teveel door naar de bodem (dus de tenen drukken dan te hard tegen de neustop).
Dit model is geschikt voor zowel beginnende danseressen als gevorderden.

Advies: neem je normale schoenmaat. Als er bijzonderheden zijn kun je dit kwijt in het tekstvenster wat je tegen komt bij de kassa. Evt. kun je meerdere paren bestellen zodat je thuis rustig kunt kijken welke maat het meest geschikt is.

Wat is onmisbaar als je op spitzen gaat dansen: teenbeschermers. Deze worden reeds bijgeleverd, maar het kan zijn dat je meer nodig hebt. Teenbescherming heb je in verschillende diktes. Ben je een professional, dan kun je evt. voor een dunnere kiezen. Klik dan hier.
Ze zijn er ook ietsje dikker, in siliconen uitvoering.
Tip: of neem ze allebei. Als de breedte van de schacht het toelaat kun je ze over elkaar gebruiken en beschermt het nog meer tegen de vrijwel onvermijdelijke pijn bij het op de tenen staan.

Een convertible maillot geeft je de vrijheid om na de klassieke les je tenen te verbinden met pleistertjes of teenspreiders tussen je tenen aan te brengen. Een convertible panty is eigenlijk een maillot met voet, maar heeft een gat onder de voet waar je voet doorheen past.

Deze bijzondere spitzen behoren tot ons vaste assortiment.

danswinkelklantenservice