Satijnen spitzen - smalle/normale breedte - Ready to dance

€79.95  €64.95
Korting: 19% korting

Maak keuze:


Deze prachtige spitzen in model Allegro zijn gebruiksklaar! Dit wil zeggen dat je er dus direct op kunt gaan dansen zonder uren te besteden aan naaien en plakken. Uitgevoerd in een zachte zalmtint in satijn.
Normaal gesproken worden er losse spitzenneusjes bij gekocht en op de top geplakt om de neustop te beschermen en uitglijden te voorkomen. Bij dit model is er net als bij de beroemde Gaynor Minden spitzen op een geavanceerde manier een stukje suède geïntegreerd, wat een veel professioneler resultaat geeft bij het dansen.

Inclusief! (reeds bevestigd):
Vooraangenaaide satijnen linten
Iets voorgebogen zool, dus het breken van de zool is niet nodig
Spitzenneusje
Teenbescherming van Poron®  foam cushioning
Onzichtbaar professioneel "fishnet" elastiek dat over de wreef komt
Gratis 1 paar "HighHealers" voor schokabsorptie

Deze spitzen zijn geschikt voor een smalle tot normale voetbreedte (B-breedte). Koop spitzen vooral niet te breed, want dan zak je en pointe teveel door naar de bodem (dus de tenen drukken dan te hard tegen de neustop).

Maatadvies: neem je normale schoenmaat. Zijn er bijzonderheden? Zet het in het tekstboxje bij de kassa.
De box en pasvorm van dit model geven stabiliteit aan zowel beginners als gevorderden.
Misschien wil je meerdere paren bestellen om thuis te kunnen vergelijken welke maat het beste bij jouw voet past. Onbeschadige spitzen mogen altijd retour worden gegeven.

Onmisbare hulpstukken voor spitzen zijn teenbeschermers. Je hebt ze in verschillende diktes. Ben je een professional, dan kun je evt. voor een dunnere kiezen. Klik dan hier.
Ze zijn er ook ietsje dikker, in siliconen uitvoering.
Tip: neem ze allebei. Als de breedte van de schacht het toelaat kun je ze over elkaar gebruiken en beschermt het nog meer tegen de vrijwel onvermijdelijke pijn bij het op de tenen staan.

Een convertible maillot geeft je de vrijheid om na de klassieke les je tenen te verbinden met pleistertjes of teenspreiders tussen je tenen aan te brengen. Een convertible panty is eigenlijk een maillot met voet, maar heeft een gat onder de voet waar je voet doorheen past.

Deze exclusieve spitz behoort tot ons vaste assortiment.

Lees de Review
Ik heb altijd andere spitzen gehad. Alleen zaten er toen geen teenlapjes aan en geen spitzenlinten. Dat dit er nu wel aan zit ben ik zooo blij mee. Mijn eerste paar spitzen heb ik verknald door de lapjes er verkeerd op te lijmen (lijm werd direct hard). Daarbij moest ik toen ook de linten eraan naaien wat ik dus ook niet kan, want ik had ze twee keer kapot getrokken. Ik ben superblij met dit paar spitzen vooral omdat alles er al aan zit. Groetjes, Megan.
Datum toegevoegd: 13/11/2018 door Megan