Vegan balletschoenen in splitzool van elastisch canvas


Ask a Question

€22.95  €14.95
Korting: 35% korting

Maak keuze:


Bestseller! Balletschoenen die 100% vegan zijn. De volledig diervriendelijke oplossing voor bewuste dansers!
Wij, Thalia en Mandy van De Balletkledingwinkel zijn er erg trots op dat we dit model in het assortiment hebben.

Diervriendelijk
Geweldige pasvorm
Reeds bevestigde elastieken
Splitzool

Het elastische sterke canvas heeft een uitstekende pasvorm en vormt zich volmaakt naar de vorm van de voet. De bovenkant van de balletschoen heeft geen aantrektouwtje, maar een elastische band om eventuele irritatie op de wreef te vermijden.
De dubbele wreefelastieken zijn reeds bevestigd op de rand van de balletschoenen, waardoor het dus mogelijk is om de dansschoenen direct te gaan gebruiken.
Onder de zool, tussen de voorste en de achterste zool in, is de stof iets ingerimpeld. Dit zorgt er voor dat de balletschoen heel precies op de plaats blijft bij het strekken van de voet. Dit is dus erg mooi bij elke tendu die je maakt!

Verkrijgbaar in roze en zwart.
Roze: maten 27 t/m 42
Zwart: maten 27 t/m 46
Advies: neem je normale buitenschoenmaat.
 

Lees de Review
De schoenen zitten fijn en ik heb de juiste maat ontvangen. Wel zijn ze erg slecht afgewerkt. Bij ontvangst al losse draadjes en na 1 keer dragen kon ik het elastiek weer zelf vastnaaien. Voor de zekerheid nu maar alle elastieken verstevigd. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal qua balletschoenen, maar ik had op zijn minst verwacht dat alle stiksels vast zouden blijven zitten.
Datum toegevoegd: 27/09/2020 door Noa
Lees de Review
Goede kwaliteit en de maat komt, zoals beloofd, overeen met mijn schoenmaat. Kortom, ik ben heel tevreden!
Datum toegevoegd: 03/09/2020 door Gordana
Lees de Review
Precies mijn goede maat gekregen. Is nog wel eens anders gegaan bij andere merken. Ik heb maat 36 en pas ook een maat 36 in dit model. De balletschoenen buigen inderdaad goed mee als je je voet strekt. Als ik het had geweten had ik ook een zwart paar gekocht. Nu moet ik opnieuw bestellen en verzendkosten betalen.
Datum toegevoegd: 20/11/2019 door Rachelle