Artikel 1.
Een overeenkomst komt tot stand op het moment van het plaatsen van een bestelling. De klant heeft het recht om binnen 7 dagen na datum van de levering af te zien van deze aankoop. Indien de klant zich bedenkt en afziet van de aankoop, zal de BalletkledingWinkel het volledige bestelbedrag retourneren aan de klant. De BalletkledingWinkel zal dit bedrag retourneren binnen twee weken nadat alle geretourneerde artikelen door de BalletkledingWinkel retour zijn ontvangen. De BalletkledingWinkel retourneert niet de door de klant betaalde verzendkosten.

Artikel 2.
Panty’s die na aankoop uit de verpakking zijn gehaald, mogen niet meer geruild worden.
Alle artikelen mogen geruild worden voor andere artikelen of geld retour, mits niet gebruikt en in de onbeschadigde verpakking retour gezonden. De termijn om artikelen te retourneren is 21 dagen, ingaand na ontvangst van uw bestelling. De klant dient het product welke geretourneerd dient te worden eerst terug te sturen alvorens de Balletkledingwinkel een soortgelijk product opstuurt als ruiling.

Artikel 3.
Afwijkingen in teksten, plaatjes en foto’s kunnen geen aanleiding geven tot ontbinding van de koop of schadevergoeding. De BalletkledingWinkel heeft haar uiterste best gedaan om het assortiment zo realistisch mogelijk weer te geven.

Artikel 4.
Als de afnemer financieel in gebreke blijft, is De Balletkleding Winkel gemachtigd de koop te ontbinden. Eventuele incassokosten zijn voor de afnemer.

Artikel 5.
Indien de BalletkledingWinkel niet binnen 30 dagen de bestelling heeft geleverd, dan mag de klant de order zonder verdere kosten annuleren en zal het orderbedrag in het geheel binnen twee weken worden teruggestort.

Artikel 6.
De aangegeven levertijd van 1 tot 2 werkdagen is indicatief. Helaas doet de post er in zeldzame gevallen iets langer over. Ook kan het (zeldzaam!) voorkomen dat wij het door u bestelde artikel onverhoopt niet meer in voorraad hebben. De balletkledingwinkel behoudt zich het recht om de levering in delen op te sturen. De afnemer is hierbij geen extra verzendkosten verschuldigd.

Artikel 7.
Bestellingen die door de brievenbus kunnen, zullen door de BalletkledingWinkel via brievenbuspost worden gestuurd. Grote en waardevolle bestellingen zullen worden verstuurd via pakketpost met trackingnummer. De Balletkleding Winkel is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post. Indien post is zoekgeraakt zullen wij wel altijd naar een oplossing zoeken met de klant.

Artikel 8.
Indien er een bestelling is zoekgeraakt in de post, heeft de Balletkledingwinkel tot 3 weken de tijd nodig om uit te vinden wat er met het pakje is gebeurd. De klant is verantwoordelijk voor het correct invullen van het afleveradres. Indien de klant een foutief afleveradres doorgeeft bij de bestelling dan is de Balletkledingwinkel niet verantwoordelijk voor het zoekraken van de bestelling.

Artikel 9.
De Balletkleding Winkel behoudt het recht de prijzen op haar website bij te stellen.

Artikel 10.
De BalletkledingWinkel is niet aansprakelijk voor misverstanden of miscommunicaties betreffende de bestelling door internet of telefonisch contact.

Artikel 11.
Vergeten kortingscode’s kunnen achteraf niet worden verrekend. In bepaalde gevallen (orderwaardes vanaf 100 euro) kan uit coulance een uitzondering worden gemaakt, met aftrek van 5 euro administratiekosten.

Artikel 12.
Bedrijfsgegevens:
Djazz Trading CV
Bart van Slobbestraat 25A
6471WV Eygelshoven
KVK: 52953378
BTWnr: NL850681601B01