De Balletkledingwinkel: waar Danspassie & Expertise hand in hand gaan

Achter de schermen en in de showroom van De Balletkledingwinkel schitteren twee gepassioneerde vrouwen: Thalia en Julia. Zij zijn de drijvende krachten achter de balletwinkel.
Thalia, met haar aanstekelijke enthousiasme, was ooit zelf een danseres. Haar scherpe oog voor stijl en diepgaande kennis van dansmode maken haar de ultieme gids voor dansers van alle niveaus. Haar doel is simpel: klanten laten schitteren, op en naast het podium.

En dan hebben we Julia, een ware dansliefhebster met een empathisch hart. Haar kalme aanpak creëert een vertrouwde omgeving waar klanten hun dansdromen kunnen delen. Julia begrijpt de innerlijke reis van dansers en gaat verder dan alleen mode. Ze biedt een luisterend oor en bemoediging, naast het aanbieden van de juiste uitrusting.
Samen vormen Thalia en Julia een onverslaanbaar duo dat de wereld van dans omarmt en klanten inspireert.

Hoe het allemaal is begonnen

Het verhaal begint met een droom van Thalia, voormalig danseres, docente en eigenaresse van een balletschool. De droom was om een eigen wereld te creëren, een plek waar passie voor dans en kunst tot leven komt. De manifestatie van deze droom werd een balletwinkel. In 2006 werd De Balletkledingwinkel een fysiek feit in het mooie Zuid-Limburg. De bescheiden ‘stenen’ winkel groeide uit tot één van de grootste online danswinkels van Nederland, België en Duitsland.


Wat maakt De Balletkledingwinkel nu zo uniek?

De Balletkledingwinkel is dé plek waar dansers alles vinden voor hun trainingen en optredens, voor ongelooflijk aantrekkelijke prijzen. Van balletschoenen tot danskleding, accessoires en meer. Maar dat is niet alles. Onze winkel is gebouwd op begrip, want de medewerkers zijn dansers met ervaring. We kennen de behoeften van onze klanten, we begrijpen ze en staan klaar om hen te helpen de juiste producten te kiezen en hun trainingen te vergemakkelijken.

De Balletkledingwinkel is waar winkelen samensmelt met leren, waar inspiratie wordt opgedaan en waar de liefde voor dans wordt gedeeld. Voor dansers is onze balletwinkel een essentieel onderdeel van hun leven en carrière. Hier voelen ze zich begrepen en welkom, en uiten ze hun passie voor dans.

Dit doen wij óók: samenwerken met dansscholen

Wellicht interessant voor dans- en balletscholen; want we bieden balletscholen 3 opties:

    1. Inkoop met 10% korting
    2. Plaats een banner op je site en verdien een percentage van elke verkoop + leerlingen krijgen 5% korting
    3. Interesse in inkoop tegen groothandelsprijzen voor je eigen balletshop?
Vraag naar de details via ons contactformulier.

Gemakkelijk de Juiste Maten Bestellen

In een online balletwinkel is duidelijkheid cruciaal. Daarom hebben we nauwkeurige omrekentabellen op productpagina’s geplaatst. Zo bestel je gemakkelijk de juiste maat online. Mocht je toch vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen, mailen of appen voor advies.

Iedereen veel passie voor de dans gewenst,
Thalia en Julia