Toont alle 2 resultaten

Spitzen zijn een essentieel onderdeel van de balletuitrusting van een ballerina. Het zijn speciale schoenen die zijn ontworpen om dansers in staat te stellen op hun tenen te dansen en een vloeiende, moeiteloze beweging te creëren.

Het kiezen van de juiste Spitzenschoenen is van cruciaal belang voor de danser, omdat ze comfortabel en veilig moeten zijn tijdens het dansen. Daarom hebben wij van De Balletkledingwinkel 2 verschillende soorten Spitzen in ons assortiment. Voor brede voeten en voor smalle/normale voeten. Onze spitzen komen met een professionele handleiding hoe je ze thuis lekker op je gemak kunt passen.


Er zijn verschillende factoren waar dansers op moeten letten bij het kiezen van Spitzen. De maat, de breedte, de hardheid van de zool en de vorm van de schoen zijn allemaal belangrijk om ervoor te zorgen dat de schoenen goed passen en comfortabel zijn. De 'Allegro' van Dancer Dancewear is het ideaal type Spitzenschoen voor beginners en licht-gevorderde.

Naast het vinden van de juiste pointe-shoes, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Dansers moeten hun schoenen regelmatig controleren op beschadigingen en ze tijdig vervangen wanneer dat nodig is.

Bij ons kunnen dansers ook terecht voor accessoires die helpen bij het dragen en onderhouden van Spitzen, zoals teenbeschermers en linten. Dansers kunnen bij onze medewerkers ook terecht voor advies over het juiste gebruik van deze accessoires. Kortom, voor elke ballerina zijn spitzen balletschoenen een onmisbaar onderdeel van haar balletuitrusting. Het vinden van de juiste schoenen en het onderhouden ervan is van cruciaal belang om comfortabel en veilig te kunnen dansen.