Toont alle 10 resultaten

Balletpakjes zonder rokje voor kinderen en tieners

Kies uit de kleuren zwart, roze, blauw of wit. Dus stop met zoeken, hier vind je een grote selectie aan dans- en balletpakjes voor kinderen en tieners.

(3) Oorspronkelijke prijs was: € 24,99.Huidige prijs is: € 19,99. incl. BTW
(1) Oorspronkelijke prijs was: € 26,99.Huidige prijs is: € 22,99. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 26,99.Huidige prijs is: € 19,99. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 31,99.Huidige prijs is: € 24,99. incl. BTW
(2) Oorspronkelijke prijs was: € 23,99.Huidige prijs is: € 18,99. incl. BTW
(1) Oorspronkelijke prijs was: € 24,99.Huidige prijs is: € 18,99. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 31,99.Huidige prijs is: € 24,99. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 24,99.Huidige prijs is: € 18,99. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 24,99.Huidige prijs is: € 16,99. incl. BTW
(1) Oorspronkelijke prijs was: € 22,95.Huidige prijs is: € 19,99. incl. BTW

Maak de keuze die bij je past

Kijk op deze pagina om een keuze te kunnen maken voor dans- en balletpakken voor de jongere generatie. Elk balletpak heeft zo zijn eigen uitstraling, maar het belangrijkste is dat je je gewoon goed voelt in je nieuwe danspakje!
Alle balletpakjes zijn zeer elastisch en zorgen voor een maximale bewegingsvrijheid tijdens het dansen. De zachte stof zit als gegoten om elk lijfje heen. Ervaar wat de kwaliteit van een echt balletpakje is en laat je verleiden door de verschillende modellen die er te krijgen zijn.
Je kunt gaan voor klassiek basic tot elegant gewaagd.

Waarom is een goede elasticiteit belangrijk?

Het geeft het balletpak een perfecte pasvorm die zich zeer goed aanpast aan het lichaam, zo is de houding altijd precies zichtbaar tijdens de lessen. Soms luistert dat erg nauw, voornamelijk op balletacademies. Alle materialen gebruiken in de balletpakjes van De Balletkledingwinkel zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn daardoor ook na langdurig dragen nog als nieuw.
Het leuke aan deze balletpakjes zijn de verschillende modellen. Elk balletpakje heeft zijn eigen charme en is heel goed te combineren met een balletrokje die je in verschillende kleuren en lengtes kunt kopen. De voordelen van een balletpakje zonder rokje zijn dat je het danspakje en de rok apart kunt wassen, omdat het danspakje minder vaak gewassen of gestreken hoeft te worden. Je kunt ook kiezen voor een andere kleur rok dan het balletpakje. Je kunt bijvoorbeeld een roze balletpakje combineren met een zwarte dansrok.
Daarnaast is het voordeel van een ballet- of turnpakje zonder rokje dat de te combineren dansrokjes van lichte stof zijn en dus ook licht transparant. Dit is een voordeel bij danslessen, omdat de houding nog beter zichtbaar is en er gecorrigeerd kan worden op fouten.

Een balletpakje zonder rok is een goede keus voor kinderen die beginnen met dans en de correcties heel belangrijk vinden. Op een balletacademie zijn balletpakjes zonder rokjes verplicht.