Beenwarmers 60 cm | Zacht acryl | Roze of zwart

€19.99  €9.99
Korting: 50%

Maak keuze:


Beenwarmers Dans - 60 CM in Zwart of Roze

Geniet van het ultieme comfort en warmte met onze originele ballet beenwarmers van zacht acryl, speciaal ontworpen door Dancer Dancewear voor volwassenen.

Kenmerken:

Zacht acryl materiaal: De beenwarmers zijn gemaakt van zacht acryl, waardoor ze heerlijk wollig aanvoelen en je warmte bieden tijdens het dansen.
Dikke en rekbare kwaliteit: De beenwarmers zijn van uitstekende kwaliteit, dik en rekbare, waardoor ze lang meegaan en goed op hun plaats blijven tijdens het dragen.
Hielgat (stirrup) design: Het handige hielgat zorgt ervoor dat de beenwarmers goed blijven zitten en je gemakkelijk je balletschoenen kunt aantrekken.
Lengte 60 cm: Met een lengte van 60 cm zijn deze beenwarmers perfect voor volwassen dansers, waardoor ze je benen heerlijk bedekken en warm houden.
Beschikbaar in zwart: Voeg een vleugje elegantie toe aan je balletoutfit met onze zwarte beenwarmers.

Helaas zijn de roze balletbeenwarmers momenteel uitverkocht, maar onze zwarte beenwarmers bieden nog steeds hetzelfde comfort en kwaliteit voor jouw danservaring. Geniet van de warmte en stijl die onze originele ballet beenwarmers je bieden, en dans met plezier en zelfvertrouwen!

danswinkelklantenservice