Beenwarmers 90 CM | Lang

€24.99  €14.99
Korting: 40%

Beenwarmers 'Overknee' in Zwart - 90 CM van Dancer Dancewear

Ontdek het ultieme comfort en de warmte met onze superzachte zwarte beenwarmers van stretch-acryl, speciaal ontworpen door DancerDancewear©.

Kenmerken:

Superzacht stretch-acryl: De beenwarmers zijn gemaakt van superzacht stretch-acryl, waardoor ze een heerlijk wollig gevoel geven en je warmte bieden tijdens het dansen.
Lengte van 90 cm: Met een lengte van 90 cm reiken deze beenwarmers tot (ver) over de knie, waardoor je benen optimaal bedekt en warm blijven.
Met stirrup (hielgat): Het praktische stirrup-design zorgt ervoor dat de beenwarmers goed blijven zitten en je gemakkelijk je balletschoenen kunt aantrekken.
Kleur: De beenwarmers zijn uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, perfect om je balletoutfit compleet te maken.
Mooie kwaliteit: DancerDancewear© staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, dus je kunt vertrouwen op duurzame en stijlvolle beenwarmers.

Waarom worden er beenwarmers gedragen tijdens ballet?
Beenwarmers worden gedragen bij ballet om de spieren warm te houden en te beschermen tijdens de dans. Ze zorgen voor extra warmte rondom de benen, vooral bij de enkels en knieën, wat helpt bij het voorkomen van blessures. Ook bieden beenwarmers comfort en ondersteuning tijdens de dansoefeningen.

Geniet van het comfort en de luxe van onze superzachte zwarte beenwarmers en laat je dansmoves stralen met het vertrouwen dat je benen warm en verzorgd blijven. Voeg deze prachtige beenwarmers toe aan je danskledingcollectie en maak je danservaring compleet!

danswinkelklantenservice
Lees de Review
Superfijn dat ik nu eindelijk beenwarmers heb gevonden die over de knie gaan. Ben er toch wel langer naar op zoek geweest en voor de prijs kun je ook eigenlijk niks zeggen. Complimenten!
Datum toegevoegd: 27/08/2021 door Susan