Cadeaubon van 30 euro | Danskleding

€30.00

Balletcadeau kopen, maar je weet niet wat je moet kiezen? Je kunt bij De Balletkledingwinkel nu ook terecht voor cadeaubonnen. De cadeaubon van 30 euro wordt verzonden via de mail. Als de code direct door ons naar de ontvanger wilt laten sturen, geef dan bij je bestelling het goede emailadres en jouw gewenste tekst door.

Let op: bestel je voor één persoon voor 40 euro of meer? Dan maken we het extra speciaal! We sturen een echte papieren cadeaubon met het volledige bestelde bedrag naar degene die het krijgt of naar degene die het besteld. Jij kunt dit bij de bestelling aangeven.

Bij de cadeaubon van 40 euro of meer wordt dan ook een leuke spitzensleutelhanger meegeleverd om het nog feestelijker te maken. Op de cadeaubon staat een code die de ontvanger kan inwisselen op de website. De code is uitsluitend inwisselbaar in onze online webshop, niet in de winkel.

Wil je een klein tekstje erbij? Dit kun je aangeven in het extra tekstvenster bij de kassa.

Opgelet! Als je zelf een ander bedrag in gedachten had, laat het ons zeker weten. Wij kunnen dan een nieuwe cadeaubon maken met een bedrag naar jouw keuze! Geef even een seintje via info@balletkledingwinkel.com.

danswinkelklantenservice