Danssneakers hoog model | leer | Dancer Dancewear

€84.99  €74.99
Korting: 12%

Maak keuze:


Danssneakers in leer van het merk Dancer Dancewear.
Een zeer belangrijk onderdeel van je dansoutfit zijn geschikte dansschoenen. Op 'gewone' sneakers kun je gemakkelijker blessures oplopen omdat ze vaak een ongeschikte zool hebben. Op deze professionele danssneakers kun je veilig dansen. Ze bieden steun waardoor je makkelijk over de grond kunt draaien zonder dat je je knie verdraaid.

Bestseller
Gladde splitzool perfect voor draaien
Geeft niet af op de vloer
Ook verkrijgbaar in halve maten

Deze danssneakers van het merk Dancer Dancewear zijn in het zwart en hebben de stoere naam 'Rocky'.  Een krachtige splitzool-danssneaker in hoog model van leer, die de enkels optimale steun geeft. De neus van de dancesneakers zijn 'afgetopt' om er ook op te kunnen staan. De splitzool zorgt ervoor dat je flexibel de gehele voet kunt bewegen tijdens het dansen.

De leren danssneakers zijn licht in gewicht en daardoor comfortabel. Kortom, deze dancesneakers hebben precies datgene wat ze tot de perfecte dansschoenen maakt. Ze zijn geschikt voor o.a. hiphop, salsa, zumba, streetdance en nog veel meer.

Dancesneakers horen nauw gedragen te worden en kunnen klein aanvoelen. Dit hoort zo om schuiven van de voeten in de schoenen tijdens het dansen te voorkomen. Wil je de schoenen wat ruimer of heb je brede voeten, neem dan een maat groter.

De maten vallen hetzelfde als de danssneakers van Papillon (PA1500).
Onze ervaring is dat kinderen t/m maat 36 een grotere maat dan hun huidige schoenmaat nemen.

Lees de Review
Super leuke danssneaker. Ik had ze gister besteld en vandaag zijn ze aangekomen. Echt heel goede schoenen. Zien er ook heel stabiel uit, hoop dat ik er lang plezier van heb!
Datum toegevoegd: 24/08/2021 door Kim
Lees de Review
Jaren gedanst op Pappillon sneakers en sinds vorig jaar over gegaan op dit model. Gewoon omdat ze goedkoper zijn en echt precies hetzelfde. Aanrader!
Datum toegevoegd: 11/01/2018 door Emmy