Jazzschoenen leer | laag model | splitzool | volwassenen


Ask a Question

€24.95  €19.95
Korting: 20%

Maak keuze:


Het favoriete jazzschoenmodel Oxford is nu ook uitgevoerd in zacht kwaliteitsleer. Met splitzool en suede buitenzool. Suede is erg fijn om op te dansen. Draaien gaat perfect en je hebt nooit last van rubber dat kan afgeven op de vloer.
Deze schoen is gemaakt van heerlijk zacht leer voor maximaal comfort tijdens het dansen.
Er worden twee soorten veters bijgeleverd:
- 1 paar gewone veters.
- 1 paar elastische veters. Het idee is dat je dan eenmalig de veters goed afsteld, en daarna kan je de schoenen als 'slip-in' model gebruiken en hoef je niets steeds de veters opnieuw te strikken.
Verkrijgbaar in de maten 33 t/m 44.

Eventueel kun je extra informatie mbt je maat kwijt in het commentaarboxje bij de kassa. Bijvoorbeeld, dat je tussen twee maten zit, of dat je voet meer smal is, of juist meer breed.

Lees de Review
al jaren dans ik op Bloch. Toch dit jaar een uitstapje gemaakt naar iets anders omdat mijn maat nergens te krijgen is. Het verbaast me dat deze precies hetzelfde zijn als die van Bloch. De onderkant van de zool zit precies in het kuiltje van mijn tenen en dat valt bij andere merken wel eens anders.
Datum toegevoegd: 18/06/2018 door Meta
Lees de Review
Zeer mooie dansschoentjes voor een mooi prijs. Ik heb mijn maat in cm doorgegeven van grote teen tot hiel, de schoenen die ik kreeg paste precies en dat vind ik fijn aan de Balletkledingwinkel, dat je van producten - dus ook balletpakjes - de opgemeten maat in cm door kan geven als je twijfelt welke maat je wilt bestellen. Wat ook wel erg leuk is is de verpakking, gewoon een kado om te ontvangen.
Datum toegevoegd: 24/03/2018 door Vivian
Lees de Review
Een hele fijne schoen om mee te dansen, door het zachte leer sluit hij mooi om je voet maar is niet te strak waardoor je je lekker kunt bewegen.....
Datum toegevoegd: 19/12/2017 door S