Kinderballetschoenen | Élève balletschoentjes | Roze canvas

€19.99  €14.90
Korting: 25%

Maak keuze:


"Élève" Canvas Balletschoenen voor Kinderen - Comfortabel en Diervriendelijk

Stap binnen in de wereld van ballet met onze "Élève" canvas balletschoenen, speciaal ontworpen voor jonge dansers. Deze charmante roze tint is een favoriet onder meisjes die nog volop genieten van hun 'roze-periode'. Deze balletschoenen omarmen de échte roze kleur die ze zo graag willen!

Eigenschappen:

Verbeterde pasvorm dankzij rekbaar canvas: Onze "Élève" balletschoenen zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd rekbaar canvas, waardoor ze zich nauwkeurig om de voet vormen.
Volledige zool voor optimale grip: De balletwereld vraagt om precisie en stabiliteit. Met een volledige zool bieden onze schoenen ongeëvenaarde grip op de dansvloer.
Enkel elastiek voorzien, reeds vastgezet aan beide zijden: We begrijpen dat gemak en comfort essentieel zijn voor jonge dansers. Daarom hebben we de balletschoenen voorzien van enkel elastiek, al aan beide zijden stevig vastgezet.
Geen aantrektouwtje bovenop de voet: De "Élève" balletschoenen zijn ontworpen met het oog op comfort en elegantie. Daarom hebben we bewust gekozen voor een ontwerp zonder aantrektouwtje bovenop de voet, om mogelijke irritatie te vermijden en een soepel en gestroomlijnd uiterlijk te behouden.

Beschikbare maten:
Maat 22 - Maat 34

De "Élève" canvas balletschoenen zijn niet alleen geliefd vanwege hun esthetiek, maar ook om hun diervriendelijke karakter. Canvas, even duurzaam als leer, wint aan populariteit bij jonge dansers.

Deze balletpantoffels bieden een zalig zachte ervaring met een hoog draagcomfort, ze passen zich moeiteloos aan elke beweging van de voet aan. Perfect voor beginnende ballerina's, de naam "Élève" zegt het al, wat 'leerling' betekent. De doorlopende benedenzool versterkt stabiliteit en ondersteuning bij elke danspas. (Houd er rekening mee dat de zool niet volledig doorloopt van voor tot achter, zoals gebruikelijk is bij balletschoenen).

Treed vol vertrouwen in de wereld van ballet met onze "Élève" canvas balletschoenen. Kies simpelweg je normale buitenschoenmaat en ervaar het gemak en de elegantie die deze schoenen bieden. Voeg ze vandaag nog toe aan je danskledingcollectie!

danswinkelklantenservice