Kinderballetschoenen | Élève balletschoentjes | Roze canvas

€16.99  €13.99
Korting: 18%

Maak keuze:


Balletschoenen van elastisch canvas voor kinderen, model "Élève". Deze roze kleur is een hit bij meisjes die nog midden in hun 'roze-periode' zitten! Want dit zijn échte roze balletschoenen.
Gemakkelijk en snel aan te trekken want het wreefelastiekje is reeds bevestigd aan de balletschoenen.

Betere pasvorm door rekbaar canvas
Met hele zool
 Enkel elastiek voor over de wreef, deze is vastgezet aan beide zijden
 Geen aantrektouwtje voor bovenop de voet

Beschikbaar vanaf schoenmaat 22 tot en met 34.
Selecteer bij de opties de normale buitenschoenmaat.

Canvas balletschoenen worden nu ook onder kinderen de laatste jaren steeds populairder vanwege het diervriendelijke aspect. Daarnaast is canvas oersterk, minstens zo sterk als echt leer.

De balletpantoffels Eleve zijn heerlijk zacht met een hoog draagcomfort en passen zich bij elke beweging perfect aan de voet aan.

De naam van het balletschoentje is "Elève" en betekent "leerling". Dit model is daarom uitermate geschikt voor beginnende ballerina's. De benedenzool is doorlopend en zorgt voor een maximale stabiliteit. (Let op: de zool loopt niet helemaal van voor tot en met achter, dat is normaal bij balletschoenen).

 

Lees de Review
Super schattig balletschoentje voor mijn dochtertje van 4. De kleur is echt heel erg roze en dat staat leuk bij haar balletkleertjes.
Datum toegevoegd: 13/08/2021 door Soraya
Lees de Review
Twee dochters erg blij gemaakt met hun nieuwe balletschoentjes. Na het uitpakken uit de mooie verpakking gingen ze natuurlijk direct aan en moesten meteen aan papa laten zien worden. Gelukkig was de maat goed, anders konden ze niet eens meer retour.
Datum toegevoegd: 01/08/2019 door Joleen
Lees de Review
Mooi alternatief voor leer! Kleur is supergeschikt voor kleine ballerinaś. Elastiekje zit wel wat strak om de wreef. Jammer dat die dingen al aan de schoen genaaid zijn, vroeger was dat niet!
Datum toegevoegd: 12/03/2016 door Birgit
Lees de Review
Prachtige kleur schoentjes, past perfect bij haar pakje en rokje, erg blij mee!
Datum toegevoegd: 11/02/2015 door Sanderijn
Lees de Review
Hoi Thalia, Bedankt voor de mooie schoentjes! Onze kleine meid heeft de sterren van hemel gedanst in de woonkamer. Ze is er zo blij mee! Ook bedankt voor de snelle levering. Tot ziens! Groetjes, Natasja en Dionne
Datum toegevoegd: 18/09/2012 door Natasja
Lees de Review
Mooi!! Dit is de kleur die we al heel lang zochten! De meeste balletschoenen zijn bruinachtig roze van kleur, maar dit is 'm helemaal. Echt een aanrader!!!
Datum toegevoegd: 03/09/2012 door Annalies