Kinderbeenwarmers 35 cm | Zacht acryl | Roze

€12.99  €6.99
Korting: 46%

Beenwarmers in Roze - 35 CM van Dancer Dancewear

Voeg een vleugje warmte en elegantie toe aan het dansoutfit van jouw jonge danseresjes met onze prachtige roze ballet beenwarmers! Deze enkelwarmers zijn niet alleen heerlijk warm, maar maken ook elk dansensemble compleet. Gemaakt van acryl, een zacht materiaal met eigenschappen vergelijkbaar met wol, zijn deze beenwarmers niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook duurzaam en robuust.

De ballet beenwarmers van Dancer Dancewear zijn de perfecte metgezel tijdens de training, en bieden tevens kleine ballerina-voetjes een behaaglijk gevoel thuis. Hun lichtroze kleur voegt een speels en subtiel accent toe aan de dansoutfit, terwijl het materiaal zorgt voor een optimale warmte tijdens de danslessen.

Prachtige lichtroze kleur: Voeg een speels en subtiel accent toe aan het dansoutfit.
Warm en behaaglijk: Houd de voetjes van jouw kleine ballerina warm en comfortabel, zowel tijdens het trainen als thuis.
Gemaakt van acryl: Zacht materiaal met wol-achtige eigenschappen, maar ook onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
Perfecte pasvorm: Speciaal ontworpen voor jonge danseresjes tot en met maat 116, met een kleiner hielgat en kortere en dunnere vorm.
Maak elk dansensemble compleet: Deze beenwarmers geven de finishing touch aan de balletoutfit van jouw danseresje en laten haar stralen met elegantie en warmte.

Speciaal ontworpen voor de allerjongste danseresjes, hebben deze beenwarmertjes een iets kleiner hielgat en zijn ze korter en dunner, waardoor ze perfect passen bij kinderen tot en met maat 116. Laat jouw kleine danseresjes stralen in stijl en comfort met onze betoverende roze ballet beenwarmers. Een onmisbare accessoire voor elke danser-in-de-dop!

danswinkelklantenservice