Leren balletschoenen met hele zool | Dancer Dancewear

€22.99  €15.99
Korting: 30%

Maak keuze:


Professionele Balletschoenen Leer - 'Elite' in Zwart, Roze of Wit

Ontdek de elegantie en kwaliteit van onze leren balletschoenen met hele zool, beschikbaar in verfijnd roze, helder wit en tijdloos zwart. Deze balletschoenen, vervaardigd door Dancer Dancewear©, bieden zowel volwassenen als kinderen een perfecte combinatie van stijl en comfort.

Kenmerken:

Verfijnde Roze Tint: De roze balletschoenen zijn van een prachtige zachtroze kleur die perfect past bij balletvoorstellingen en oefeningen.
Gebruiksgemak: De elastieken die over de wreef lopen, zijn al aan beide zijden vastgenaaid, waardoor ze direct draagbaar zijn zonder dat je ze thuis nog hoeft te naaien.
Ook voor Kleine Voetjes: De lichtroze variant is verkrijgbaar in schattige baby-maatjes, waardoor ze een perfect geschenk zijn bij de geboorte van een meisje.
Hoogwaardige Kwaliteit: Deze balletschoenen zijn een internationale bestseller en zijn met de hand vervaardigd van soepel kwaliteitsleer voor een optimale danservaring.
Optimale Pasvorm: De reeds bevestigde elastieken zorgen voor een stevige pasvorm, terwijl het koortje op de schoenen kan worden vastgemaakt voor een nauwsluitende afwerking.

Beschikbaarheid:
Lichtroze: Maten 16 t/m 42.5
Wit: Maten 22 t/m 42.5
Zwart: Maten 22 t/m 45
Deze balletschoenen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een normale voetbreedte. Selecteer je normale schoenmaat in de opties (gebaseerd op Europese maten).

Bij De Balletkledingwinkel begrijpen we dat het kiezen van de juiste balletschoenen een belangrijke beslissing is. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om nauwkeurige metingen uit te voeren voordat we de schoenen verzenden. Als je specifieke behoeften hebt, kun je deze vermelden in het tekstvak bij de kassa.

Ontdek onze uitgebreide collectie balletschoenen en voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan je dansuitrusting. Bekijk ook ons assortiment voor alternatieve modellen en stijlen.

danswinkelklantenservice