Professionele balletschoenen | Splitzool van elastisch canvas

€23.99  €18.99
Korting: 21%

Maak keuze:


Nieuw op balletgebied: de "StretchPro". Balletschoenen van professionele kwaliteit met de perfecte pasvorm door het gebruik van sterke stretchstof. Ongeacht welk type voet je ook hebt, deze "demi-pointes" passen altijd.
Bij het strekken van de voet strekt de schoen volmaakt mee. Welke danser(es) wil dat niet?
Deze geweldige schoenen hebben dubbel elastiek die aan alle kanten al aan de schoenen zijn vastgenaaid. Met het elastische touwtje kun je de breedte iets bijstellen, mocht dat nog nodig zijn.

Innovatief
Splitzool
Voor kinderen en volwassenen
Ook populair geworden bij "Les Mills Barre" sporters

Let op, nieuwe maatinstructie: (svp adviezen in recensies negeren)
Kies je normale schoenmaat, wij zoeken daar de juiste maat bij uit. Kies niet zelf voor een grotere maat!
Optioneel: vermeld in het tekstvenster bij de kassa wat voor soort voet je hebt (smal, normaal of breed).
Wil je de balletschoenen strakker dan normaal dragen, omdat je bijv. een professional bent of je hebt heel erg smalle voeten, dan graag dit aangeven.

Maten roze: maat 26 t/m 42
Maten zwart: maat 26 t/m 46

De Balletkledingwinkel 'goes vegan'! We stappen over op het vegan model van de StretchPro. Deze is werkelijk niet te onderscheiden van het oude model, behalve dat hij 100% vegan geproduceerd is. De zool bestaat uit een polyester mix en de schoen zelf bestaat, zoals je gewend bent, uit canvas.

Lees de Review
Deze balletschoenen zitten helemaal top! Ik heb vaak moeite met de juiste maat, zit tussen 39 en 40 in. Door de stretch passen ze zich wel erg goed aan moet ik zeggen. Ik heb maat 40 besteld.
Datum toegevoegd: 09/08/2021 door Melanie
Lees de Review
Net mijn tweede paar binnen gekregen. Moet zeggen dat ik met dit type schoen veel langer heb gedaan dan dat ik normaal doe met canvas balletschoenen. Ik geef vijf dagen in de week klassiek ballet en dan slijten balletschoenen nu eenmaal snel. Ben dus erg blij dat ik ze heb ontdekt. Over de maat ben ik wel verbaasd. De vorige keer kreeg ik een andere maat dan nu. Maar de balletschoentjes passen wel goed, dus ze zullen het in de balletwinkel wel snappen :)
Datum toegevoegd: 26/02/2019 door Noor
Lees de Review
De dames van deze winkel hebben me echt verbaasd over de service. Ik had namelijk een veels te grote maat besteld voor mijn dochter van 8 jaar. De balletkleding die ik ook bestelde matchte qua grootte blijkbaar opvallend niet met de schoenmaat. Ik had in de klantenopmerkingen gelezen dat je groter moest bestellen en ik had dus echt helemaal over de info gelezen dat je de normale schoenmaat moest bestellen. Ik kreeg een belletje en daardoor kon de maat gelukkig nog aangepast worden. Nogmaals bedankt en hartelijke groeten, fam. Eijsden
Datum toegevoegd: 28/09/2018 door Rian
Lees de Review
Om andere dansers te helpen met de maat doe ik ook een steentje bijdragen. In onze damesgroep heeft niemand zijn normale maat genomen. Drie maten groter klinkt gek, maar de meesten zijn dus zoveel groter gegaan. Alleen degene die zeer slanke voeten hebben konden 2 maten groter aan. Dus doe er je voordeel mee ;)
Datum toegevoegd: 17/04/2018 door Daphne
Lees de Review
In al mijn eigenwijsheid mijn normale schoenmaat besteld. Die was te klein :p
Datum toegevoegd: 25/07/2017 door Willemijn
Lees de Review
Beste, graag deel ik hier mijn ervaring aangezien ik een behoorlijk brede voet heb met een hoge wreef. Ik wist niet of deze schoenen geschikt voor mijn voeten zouden zijn, maar ik waagde de gok omdat het zo veel tijd scheelt. Mijn normale schoenmaat is 37. Een kleine 37, maar omdat mijn voeten echt breed zijn neem ik altijd een 37. Ik heb een maat 39 en 40 geprobeerd en heb uiteindelijk gekozen voor een maat 40! Die zat gewoon lekkerder. En niet eens te groot al zou je dat verwachten. Gr. D. Teeuwes
Datum toegevoegd: 02/06/2017 door Damaris