Professionele balletschoenen | Splitzool van elastisch canvas

€24.99  €18.99
Korting: 24%

Maak keuze:


Canvas Balletschoenen Vegan - 'StretchPro' met Splitzool

Maak kennis met de revolutionaire "StretchPro" balletschoenen, een opmerkelijke innovatie in de balletwereld. Deze schoenen van professionele kwaliteit zijn vervaardigd met behulp van duurzame stretchstof voor de perfecte pasvorm. Ongeacht je voettype, bieden deze "demi-pointes" een nauwsluitende pasvorm die ongeëvenaard is. Bij elke voetstrekkende beweging vormt de schoen zich perfect mee, wat elke danser(es) zal waarderen.

Kenmerken die het verschil maken:

Innovatieve Stretchstof: De StretchPro balletschoenen introduceren een geheel nieuwe dimensie in comfort en pasvorm dankzij de sterke stretchstof die zich aanpast aan elke voetvorm.
Splitzool Ontwerp: Het splitzool ontwerp versterkt de flexibiliteit en mobiliteit van de voet, waardoor elke beweging soepel en moeiteloos verloopt.
Voor Alle Dansers: Of je nu een kind of een volwassene bent, deze balletschoenen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar ongeëvenaard comfort en perfectie in pasvorm.
Les Mills Barre Favoriet: Deze schoenen hebben ook de aandacht getrokken van "Les Mills Barre" sporters en zijn een favoriete keuze geworden voor hun dans- en sportieve activiteiten.

Vegan-Vriendelijk:

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Balletkledingwinkel nu veganistisch gaat met het StretchPro-model. Het vernieuwde model is volledig veganistisch geproduceerd, inclusief de polyester mix zool en het vertrouwde canvas van de schoen zelf.

Beschikbaarheid:
Roze: Maten 26 t/m 42
Zwart: Maten 26 t/m 46
Wij hebben een nieuwe benadering voor het kiezen van de juiste maat. Kies gewoon je normale schoenmaat, en wij selecteren de perfecte maat voor jou. Het is niet nodig om zelf een grotere maat te kiezen. Voor nog nauwkeurigere pasvorm, vermeld je voettype (smal, normaal of breed) in het tekstvenster bij de kassa.

Maak gebruik van de grensverleggende technologie en comfort van de StretchPro balletschoenen. Voeg dit innovatieve stuk toe aan je danscollectie en ervaar de ultieme perfectie in pasvorm en beweging. Ontdek ook onze uitgebreide selectie balletkleding en accessoires voor een complete danservaring.

danswinkelklantenservice