Schokdempende Voorvoetkussens

€5.95


De betere schoenenwinkels verkopen ze al: High Healers®. Voorvoetkussentjes die vervelende pijn aan de bal van de voorvoet voorkomen. Ideaal bij het dragen van je favoriete hakken, je wedges, of elke andere schoen waar je meer draagcomfort van verlangt. High Healers® zijn dun genoeg om in elke schoen te passen, dik genoeg voor maximale schokdemping. Draag de kussentjes bijvoorbeeld in je balletschoenen als je last hebt bij het maken van een relevé of bij de sprongetjes. Ze zijn vast te zetten dmv een lijmstukje in het middenstuk.

Dit product is gemaakt van gepatenteerd traagschuim en in samenwerkingsverband met podologen tot stand gekomen.

Een must-have voor elke voet die iets te verduren krijgt!

Lees de Review
Thalia, bedankt voor de snelle levering. Ik kan er weer tegen aan! Groetjes, Linda
Datum toegevoegd: 13/12/2018 door Linda
Lees de Review
best invention since the internet :) i am a dancer at the stage company and dancing on high heels always. thanks for one free pair!
Datum toegevoegd: 04/01/2018 door mae
Lees de Review
Gokje gewaagd om ze te gaan kopen. Je ziet vanaf een plaatje niet of ze gaan helpen of niet. Maar ik ben al tien jaar bezig met gelkussens en dat helpt dus gewoon niet. Deze zijn niet van gel maar van schuimrubberachtig materiaal. Ben er serieus heel tevreden over. Heb ze nu drie keer gedragen (hele avond) en ze zijn totaal niet plat gelopen. Beetje nadeel vond ik de verzendkosten, die zijn best hoog voor iets van 7 euro!
Datum toegevoegd: 25/07/2017 door Willemijn