Warm Up Booties | Opwarm schoenen | Ballet

€49.99  €39.99
Korting: 20%

Maak keuze:


De must-have oplossing voor jou: de warm-up booties van Dancer Dancewear. Laat je hart verwarmen door deze heerlijke booties die niet alleen je voetjes lekker warm houden, maar ook nog eens super handig zijn om over je balletschoentjes te dragen.

Warm-up booties van Dancer Dancewear
Beschikbaar in verschillende maten
Kleur: zwart
Kan gedragen worden over balletschoentjes
Perfect voor gebruik tijdens de warm-up of tussen de lessen door

Onze booties zijn unisex en verkrijgbaar in basic zwart. Maar wees niet bang, basic is zeker niet saai! Met hun unieke design zien deze booties er namelijk stijlvol en professioneel uit. En met verschillende maten beschikbaar, hebben we een perfecte fit voor elke voet:

- Maat M voor schoenmaat 36/37.
- Maat L voor schoenmaat 38/39
- Maat XL voor schoenmaat 40/41
- Maat XXL voor schoenmaat 42/43

Onze warm-up booties hebben een zachte, comfortabele polyester voering die je voeten lekker warm houden en de spieren optimaal warm maakt voor de lessen. Zet een tandje bij tijdens de warming-up en voel je klaar om te knallen tijdens de les of je optreden!

De warm up booties zijn niet alleen perfect voor de warming-up en tussen de lessen door, maar kunnen ook gedragen worden als gezellige pantoffels om in te loungen. Dus waar wacht je nog op? Haal jouw must-have warm-up booties van Dancer Dancewear in huis en maak je voeten en hart blij!

danswinkelklantenservice